Veel gestelde vragen

Wat fijn dat we jullie weer mogen ontvangen!

Vanaf zaterdag 5 juni 2021 is KidsPlaza weer geopend. Wat is het fijn jullie weer te ontvangen. 

Alle KidsPlaza accommodaties Zijn vanaf 5 juni weer volgens normalen openingstijden geopend.

Vught: 09.00 – 18:00 uur

Helmond & Weert: 09:30 -18:00 uur

Op de drukke dagen is vooraf, online, reserveren verplicht. Op deze drukke dagen kan je dan één tijdsblok reserveren. Op de pagina “reserveer bezoek” kan je zien welke tijdsblokken er bij jouw KidsPlaza gelden. Op de rustige dagen vindt de reservering aan de deur plaats.

 

Online reserveren verplicht op: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. 

Reserveren aan de deur: maandag, dinsdag en donderdag.

Op drukke dagen via de website van KidsPlaza: www.kids-plaza.nl/reserveren-bezoek.

Op rustige dagen kan je aan de deur reserveren (zoals nu ook het geval bij de horeca is). 

 

Drukke dagen: woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag

Rustige dagen: maandag, dinsdag & donderdag

 

Ja! Eindelijk mogelijk we jullie weer voorzien van allerlei lekkere drankjes en gerechten.

En nog beter, we bieden een geheel vernieuwde menukaart aan vanaf 5 juni.  

Nee dit is niet toegestaan. We hebben een uitgebreide menukaart met nieuwe gerechten en dranken waar je uit kan kiezen als je honger of dorst krijgt. 

Ja, al onze locaties zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Maar het heeft onze voorkeur om per mail met ons contact op te nemen.  

Klik hier voor onze contactgegevens

Het is zo dat alle maatregelen die KidsPlaza treft door de overheid en het RIVM worden bepaald. Wij zijn natuurlijk hartstikke blij dat wij onze deuren weer kunnen openen en jullie als gast kunnen ontvangen. Daarom zijn wij verplicht ons te houden aan deze maatregelen. Wij willen zoveel mogelijk gasten de kans geven om (ook op de drukke dagen) KidsPlaza te bezoeken.

Wil je de hele dag bij KidsPlaza vertoeven? Kom dan op onze rustige dagen er zijn dan geen tijdsblokken en reserveren vindt plaats aan de deur.

Ons advies is om dit niet te doen en om je (als volwassene) zo min mogelijk te verplaatsen in de binnenruimten. Wanneer je, met name met de kleinste kinderen, wel mee gaat houdt je dan wel aan de 1,5 regel ten opzichte van andere bezoekers. 

Ja ook dat kan weer, fijn hè?

Je kan dan reserveren via deze link: kids-plaza.nl/kinderfeest

Het aantal toegestane begeleidende volwassenen is vast gesteld op twee. Een kinderfeest mag alleen compleet naar binnen toe en dienen dus buiten te verzamelen. 

Nee, dit is niet toegestaan. Bij Alle KidsPlaza locaties kan je wel een upgrade “cake versieren” afnemen tijdens het reserveren van je kinderfeest. 

Ja, alle kinderen moeten tijdens het spelen verplicht sokken dragen in verband met de veiligheid en hygiëne.

Ja een mondkapje is tijdens het verplaatsen binnen de accommodatie nog steeds verplicht. Zit je eenmaal aan je tafel, dan kan je je mondkapje af doen. 

  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand. (behalve kinderen onderling)  
  • Reserveren is verplicht. Er mag voor maximaal 4 personen tegelijk worden gereserveerd. Dit is met uitzondering van kinderen tot en met 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.
  • Mondkapje verplicht bij verplaatsen binnen de ruimte.
  • Gezondheidscheck en registratie zijn verplicht. Dat wil zeggen dat we je gegevens aan de balie noteren. 
  • De verkeersstromen van het publiek moeten goed gescheiden blijven. 
  • We hebben hygiënemaatregelen getroffen bij alle KidsPlaza locaties. Zoals het beschikbaar stellen van desinfecterende handgel en gelegenheid om handen te wassen.
  • Een vaste zitplek is verplicht. Dit geldt voor alle locaties waar er geen doorstroom van mensen is. Dat zijn locaties waar mensen veelal zitten en niet veranderen van plek tijdens hun bezoek. Dit geldt niet voor locaties waar er een doorstroom van mensen is.
    • Bij locaties waar mensen een vaste zitplek hebben en waar geen doorstroom plaatsvindt zijn maximaal 50 personen per ruimte toegestaan. 

Alle abonnementen* worden met 6 maanden verlengd.  Abonnementhouders worden hierover voor 5 juni per mail op  de hoogte gesteld. 

*alleen van toepassing voor de locatie Helmond.